Triple Crown Mcq-2

Hello friends if you are looking for triple Crown MCQ with Answers | Triple Crown objective type questions | Triple Crown Multiple Choice Questions | Triple Crown Techgenics Dumps you will get here.

Join our Telegram Channel for Daily Updates on Accenture Examshttps://t.me/+U0BWlikjjG5jNDVl

Please use ‘FIND IN PAGE OPTION’ in google chrome to find any questions

1.You need to change how the VendorinvoiceLineEntity functions. Which of the
following actions
should you take to start?

Ans: Extend VendorinvoiceEntity

2.A surrogate foreign key field’s extended data type must be RefRecld or a derivative
Ans: True

3.The relation between the child and parent cardinality property must be
Ans: exactly one

7.With which of the following are you not required to register a service to connect it to Finance and Operations apps?
Ans: Lifecycle Services

  1. Which of the following is not a response message that you can receive when
    using GetExecutionSummaryStatus for monitoring the status of an API?

    ANS :Starting
  1. What components come included with the Data Integrator templates?
    Ans : Data Management Workspace

11.A client who wants to migrate their AX 2012 to Dynamics 365 F&O, plan to upgrade
the data store by using a phased approach. Which tool is recommend You need to
define the strategy to migrate master data and opening balances.

Ans: Data import/export framework

  1. Which EDT should you extend to store up to four decimals of precision by using a
    standard Extended Data Type (EDT)?

    Ans: weight
  1. Which of the following source control features is not accessible from Visual Studio?
    Ans: Rolling back changesets from source

14.There are multiple developers working in your project.In which order should you perform the actions, to ensure that all code is checked in and thenmerged to the appropriate branches.
Ans: Connect,create,create,Map,Create

21.your policy rules should allow for a certain user to only access the category when
generating purchase requisitions.

Ans: Set up category access policy rules

  1. When you don’t have to construct an instance of the class before you call a method
    on the class is?

    Ans : Static
  1. Which LCS tools are available to troubleshoot performance issues in UAT
    Environment?
    A. Activity Monitoring
    B. Environment Monitoring
    C. SQL Insights
    D. System diagnostics
    ANS: ABCD
  1. Which tool is used to review overall health of the system, as well as currently
    running processes and historical data.

    Ans: LCS Environment
  1. Which D365 Commerce feature can be used to handle order fulfillment?
    Ans: CPOS
  2. microsoft dynamics AX2012,which status does not allow you to delete a sales quickly
    Ans: SENT

38.Which type of index is used to quickly reference data that is found using a specified set of columns?
ANS: Primary Index

Which tool is used to review a single process and see the code and SQL statements
That are being run.

ANS: TRACE PARSER
-Provide direct access to forms commonly used by workspace users
ANS : FAVORITES

1.   Which of the following are not true while allowing set-based operations in a data 
entity?
A. The data sources can be read only
B. The Valid Time State Enabled property of the data entity view the must be set to no
C. The property Query Type on the used Query can be Union
D. Data source Tables can be of all types 
Ans:  Only A, C, D

2.   What are the party roles that can be added to global and additional address books. 
Select three?
Ans: Person, Organization, Vendor

3.   A Company plans to create a new allocation rule for electric utilities expenses. 
The allocation rule must meet the following requirements:
Define how and in what proportion the source amounts must be distributed on various 
destination lines. 
Distribute overhead utility expense to each department. 
You need to configure the allocation rule
Which allocation method should you use?
Ans: Basis

4. You are a developer for Contoso Electronics and need to create a Power App that will 
use data within the Cust Table. You have defined the instance, and now you need to 
specify the able that you will be using for the data source within the app. When you 
try to find the cuts Table, you are unable to find it in the Choose a table list in Power 
Apps. What can you check to diagnose why the table is not displaying?
Ans: Verify that the isPublic property on the data entity is set to Yes.

5.   Which among the following scenario needs an installation of on-premises version of 
the app?
Ans: The client has integrations that depend on direct Microsoft SQL access

6.   Provide direct access to forms commonly used by Provide workspace users?
Ans: Favourites

7.   which tool should be used for business users to view the                  forecasts? 
Ans: power bi embedded workspace

8.   Which of the following are some reasons to deploy a report from the PowerShell? 
Ans: You can deploy all the reports at once, and you can deploy reports in environment 
that are not production and don’t have visual studio

9.   Which of the following statements is true about configuring dual write in finance and 
operations apps?
Ans. The link between Finance and operations apps and the model-driven app is made in 
dynamics lifecycle services (LCS)

10. Which of the following source control features is not accessible from visual studio? 
Ans: Rolling back changesets from source

11. To search for issues from within a lcs project on an AOT object, the format should be
A. $\ObjectType\Object
B. $\ObjectType\Element
C. $\ObjectType\Object #Element
D. $\ObjectType\#Object #Element 
Ans: Only A and C

12. What should you have recommended to vendor with multiple ship to address
Ans: Invoice to account

13. A company receives a large volume of sales orders from a front-end system that runs 
on-premises. Periodically, these orders must be sent to Finance and Operations for 
processing and management. The real-time data is not required. Peak data volume is 
20,000 records per hour and the Frequency is One time every five minutes. This 
scenario is best implemented by using
Ans: Custom Service

14. You need to automatically place an item into quarantine in MS D-365 F&O?
Ans: Attach an item model group that has quarantine management activated to the item.

15. You want to add an element to your workspace to quickly see sales orders that have 
been marked as Pending confirmation. Normally, you filter the Sales order list page to 
find if you have any orders that are waiting for confirmation. What workspace element 
would  help  you  quickly  identify  the  pending  confirmation  orders  that  you  must 
process?
Ans: Power Bi pie chart*

16.  To update a recording in task recorder, are the below steps holds true?
1.   Select Edit Recording from task recorder
2.   Select Start and Task recorder begins recording in Maintenance mode.
3. Select Done editing to finish editing.
4.Select Return to main menu.
Ans: True

17. A  company,  not  having  an  in-house  developer  needs  to  create  customer-facing 
documents in Dynamics 365 Finance. Which three tools should you recommend
A. SSRS reports
B. Microsoft Excel
C. Electronic reporting
D. Microsoft Word
E. Financial reports 
Ans: Only B, C, D

18. What framework is used to assign data security policies to security roles n finance and 
operations apps?
Ans: Extensible data security framework

19. Which type of index is used to provide unique key for each record in a table? 
Ans: primary index

20. The privilege gives access only to the electronic messages and electronic messages 
items pages. If you have this privilege, you can run all the processing that is call from 
those pages?
Ans: operate electronic messages

21. In Microsoft dynamics AX 2012, which status does not allow you to delete a sales 
quotation 
Ans: Sent

22. Which D365 commerce feature can be used to handle order fulfillment? 
Ans: Distributed order management

23. What type of manufacturing process would you recommended for beer manufacturer. 
Who is looking for D-365 ERP implementation?
Ans: process manufacturing

24. Which property should be enabled to apply date filter entity? 
Ans: ValidTimeStampEnabled*

25. Which of the following properties can be modified on creating an extension for the 
Extended Data Types EDT
A. String size
B. Is Extensible
C. Form help
D. Alignment
E. Label 
Ans: A, C, E

26. A company plans to simplify interaction between purchasing dept employees and 
vendors You need to ensure that employees are redirected to a vendor's online store 
to select terms for incision on purchase requisitions.
Solution: Create a vendor catalog. 
Does the solution meet the goal?
traces
Ans: Yes
 historic data

27. which tool is used to review overall health of the system as well as currently running 
processes and 
Ans: LCS environment monitoring tool

28. What are the types of planned maintenance activities that are performed on an 
environment?
A Operating system (OS) Security updates
B. Security hotfixes
C. Microsoft package updates
D. Preview feature updates 
Ans: Only A and B

29. what is the performance tool that can consume             and analyse performance?
Ans: Trace Parser

30. which LCS tools are available to troubleshoot performance issues in build environment-
A.  Activity monitoring
B.   Environment monitoring
C.   SQL insight
D.  System Diagnostics 
Ans: A, D

31. when does your code become available locally F&O apps? 
Ans: When you build it

32. What is the development environment used in D-365 F&O?
Ans: Visual studio
Publish

33.  Which feature or functionality should you use for Stage the aggregate data for use, by 
the reports?
Ans: Dynamics 365 System Administration settings

34.  In  which  one  of  the  following  data  managements  frameworks  can  you  perform 
asynchronous integration by using data entities?
Ans: Integration

35. A report is taking a long time to run. When looking at the query, you notice that several 
fields are not being used in the report. To optimize this report, how should these 
unused fields be handled to increase performance?
Ans: Remove the unused fields from the report

36. Which of the following statement is true regrading indices? 
Ans: An index is used to improve the speed of the data retrieval

37. Rich client is utilized in D-365 F&O?
Ans: False

38. Which of the following services on a Tier 2 environment cannot be restarted in Lifecycle 
Services?
Ans: Lifecycle Services diagnostic service*

39. Which feature or functionality should use for              the new reports to the production 
environment?
Ans: Power Bi desktop client

40. How should you configure the solution for one department.
Example: Hide employee records- Address information only access for HR dept? 
Ans: Mark the address as private

41. There are multiple developers working in your project. In which order should you 
perform the actions, to ensure that all code is checked in and then merged to the 
appropriate branches.
Ans: 1. Connect to the MS DevOps Project
2.  Create a main branch
3. Create a dev branch
4. Map the devops in the local machine
5. Create a test branch (Option-2)

42. Suppose you have just used Get Latest Version to bring updated files from source 
control into Visual Studio, and you suspect that local changes you wanted to keep were 
removed during an auto-merge. Which of the following can you do to troubleshoot the 
issue?
Ans: Go to Pending Changes in Team Explorer for a lot of differences between and source 
control*

43. which EDT Should you extend to store up to four decimals of precision 
by using standard EDT?
Ans: weightbase

44. Which of the following is not a response message that you can receive when using 
GetExecutionSummaryStatus for monitoring the status of an API?
Ans: Starting

45. What is an industry accelerator?
Ans: A production ready to set of targeted entity definitions that are available for free

46. With which of the following are you not required to register a service to connect it to 
Finance and Operations apps?
Ans: Azure active directory*

47. What components come included with the Data Integrator templates? 
Ans: Filed mapping*

48. As part of the solution, you have proposed adding a component that you aren’t 
Confident will solve the customer’s needs. What is the best way to reduce risk for this 
specific component?
Ans: Proof of concept *

49. What types of questions are the best for gathering requirements from customer 
meetings?
environment
Ans: All of these

50. The relation between the child and parent cardinality property must be
Ans: one or more *

51. you need to change how the vendor invoice line entity function which of the following 
action should you take to start?
Ans: Extend vendor invoice line entity

52. You need to create a report that a power user can create to explore data. The creation 
of the report should only take a few minutes and needs to allow the user to create 
charts and dashboards. This report does not need to be printed, sent by email, or 
exported to a file. What reporting tool should you use?
Ans: Analytical tools and visualizations*

53. How to setup the size of the bulk insert in data management framework? 
Ans: Using max insert commit size parameter

54. Which of the following options is considered a functional requirement?
Ans: Any credit card number that is used can’t be stored in the Microsoft dynamic 

55. A client who wants to migrate their AX 2012 to Dynamics 365 F&O, plan to upgrade 
the data store by using a phased approach. Which tool is recommended You need to 
define the strategy to migrate master data and opening balances.
Ans: Data import/export framework

56. For the import or export operation, users Need configure the entities that are being 
imported define the default processing options and define the mapping definition. 
Where are these operations performed?
Ans: Data project

57. What of the following is true about date effective and non-date-effective entities
1.   The entity has at least one date-effective data source, and the entity itself is also data 
effective
2.   The entity date effective, but it contains non-date-effective data sources 
Ans: Only 1

58. You are a Dynamics 365 Finance developer. You have a virtual machine that includes 
Visual Studio You need to display the elements by model. What should you do?
Ans: Right-click the Application Object Tree (AOT) node in Application Explorer and select 
Model View

59. What data source type can you used when creating a report?

Ans: All of these

60. Which of the following security elements is assigned directly to a user and represents 
the least granular safety control?
Ans: Role

61. A company not having an in-house developer needs to create customer. 
Ans Microsoft excel, electronic reporting, Microsoft word

62. Which of menu item is defined for a SSRS? 
Ans: Output

63. What are the components being mandatory to create a new workspace? 
Ans: Related links, Summer Section, Tabbed Lists

64. There are multiple developers working in your project. In which order should you 
perform the actions, to ensure that all code is checked in and then merged to the 
appropriate branches.
Ans: Connect,create,create,Map,Create

65. You need to update the unit price of multiple sales orders. What method would be best 
to use?
Ans: Update_recordSet

66. `Your policy rules should allow for a certain user to only access the category when 
generating purchase requisitions.
Ans: Set up category access policy rules

67. When don’t you have to construct an instance of the class before you call a method on the class is?
Ans: Static

69. You are working on a project by using visual studio several users check out a customer? 
Ans: Using visual studio, navigate to the object in application explorer

70. Which of the following to be used to display products into categories the way you want 
them to appear when end customers or pos associates to search for products in the 
online or store channels?
Ans: Navigation Hierarchy

71. When is to best time to make a proof of concepts? 
Ans: 

72. You need to configure the solution to enable Human Resources access in d365 F&O? 
Ans: Assign teams to the address book

73. Purchase goods and services produced by the companies __
Ans: Vendor

Leave a comment