Aveksa MCQs with Answer - MCQ Village

Aveksa MCQs with Answer

Hello friends in this article we are going to discuss about Aveksa Multiple Choice Questions with answer | Aveksa Objective Type Questions with Answers | Aveksa Quiz with answer | Aveksa Questions with answers | Aveksa Online Quiz for practise | Aveksa question answer website

Q1.User can have same  A/C ID in diff., app.,

Answer: True

Q2.On A/C collector can be used to collect from AD and LDAP

Answer: False

Q3.Multi app collector can be used to collect from multiple data source

Answer: False

Q4.Which format cannot be used to collect data only form identity collector

Answer: Xml

Q5.Access governance means

Answer: whether the user access should continue or not

Q6.Identity management means

Answer: whether user has what access and have

Q7.How many entitlements collectors are needed to collect entitlement?

Answer: one entitlement collector

Q8.Can accounts be group by keyword in A/C SQL Query?

Answer: True

Q9.Which collector type can be used only for a/c & entitlement collector?

Answer: J2EE

Q10.Which of the following are access governance tool

a) Aveksa
b) sail point
c) CA site minder
d) All of the above

Ans: D

Q11.can customer dashboards be used to customize for particular set of users

Answers: True

Q12.File 1 contains 100 a/c , 20 orphans , 1 entitlement, how many a/c will be collected in a/c review

Answer: 80 accounts

Q13.File 1 contains 100 a/c , 20 orphans , 1 entitlement, how many entitlements will be collected in entitlement review

Answers: 100 entitlements

Q14.Which of the following is not a data type?

Answer: char

Q15.Aveksa collects data from database?

Answer: true

Q16.For identity unification which of the following is true

Answer: two or more identity collectors can be used

Q17.User group can be collected in identity collector

Answer: True

Q18.Is it possible to collect A/c’s data from various data source by using unification

Answer: False

Q19.The account which do not have valid identity in aveska is

Answer: Orphan account

Q20.The data collected by account collector is

Answer: user a/c mapping; accounts; group

Q21.Is it possible to use single identity collector to collect data from LDAP&AD

Answer: False

Q22.In accounts review the orphan accounts will be?

Answer: under unassigned

Q23.Is it possible to customize the custom dashboard for a set of users?

Answer: True

Q24.Is it possible to collect entitlement data from single EC from database and a flat file?

Answer: False

Q25.An ACL contains accounts to user mapping (valid & orphan account) will it reject or create a unique account in APP?

Answer: unique account in APP

Q26.Single account collector can be used for diff, app, at the same time?

Answer: No

Q27 Can we give access of dashboard to particular set of users

Answer: Yes

Q28.Which file format cannot be collected in identity collector?

Answer: Needs to be checked.

Leave a comment

%d bloggers like this:
CLOSE ADS
CLOSE ADS