Automation MCQs with answer

Posted on

Automation Multiple Choice Question with answer | Automation Objective type questions with answer | Automation Quiz with Answer | Automation Accenture Dump 2022 | Automation multiple choice questions test

1.What is an example of an Intelligent Automation solution that makes use of
Artificial Intelligence?

A recognizing and interpreting natural language
B transferring files between folders
C reading data in a pre-defined table
D copying text from a web browser

Ans: A

2.What is a Digital Worker?

A an advanced bot capable of managing more complex, multi-faceted situations
B an employee who can independently write code to produce automation solutions
C a quickly-created bot that focuses on a common, repetitive task
D any employee who works with computers or computerized information

Ans: C

3.What is a best practice when approaching an automation effort?

A eliminating the need for a technical support team
B improving the current process before automating it
C acquiring new resources before starting automation work
D prioritizing cost reduction above all other goals

Ans: B

Find All Accenture TQ Answer Here – Accenture TQ

4.What is a “job” as it relates to automation?

A the protocol used to deploy automated software to the production environment
B a specific sequence of tasks and operations for an automated process
C the central repository that stores all definitions of automated processes
D the blueprint used to create software that can program automated processes

Ans: B

5.Which type of work would bea good candidate for improvement through
automation?

A repetitive day-to-day tasks inanöfficelenvironment
B new physical product manufacturing in a factory setting
C preparing the visuals for anew advertising campaign
D design and development of a new software application

Ans: A

6.What is Robotic Process Automation (RPA)?

ans – a technology that allows software to replicate human actions to excute
business processes

7.What is the first step in developing an automation strategy?

A determining the number of automated bots each process requires
B identifying where automation can make the most impact
C selecting A vendor to build the proposed automation solution
D developing a comprehensive automation training program

Ans: B

8.Amuseum is evaluating historical documents for authenticity, reviewing their
physical condition, and categorizing them by subject before creating a back-up
on the Cloud
Which part of this process could the museum automate easily, without incurring
high costs or large amounts of time and effort?

A creating a back-up on the Cloud
B defining and assigning categories by subject
C reviewing the physical condition of the documents m
D evaluating documents for authenticity

Ans: C

9.A programmer creates a bot that
uses artificial intelligence to scan the text of
customer feedback e-mails. The
bot analyzes the wording in the e-mails to
determine whether they are positive or
negative and then accordingly routes the
representatives for follow up
e-mails to customer service
Which technique is illustrated here?

A Digital Workers
B Sentiment Analysis
C Voice Recognition
D Feedback Analysis

Ans: B

10.An Accenture client already has an extensive amount of automated solutions in
place, but would like to improve the ways their people and technology work
together, along with uncovering data-driven insights
Which Accenture platform would best help the client in this scenario?

A SynOps
B mySolution Planner
C myCredential
D myBuddy

Ans: A

11.A regional bank implemented an automated solution to streamline their operations
for receiving and processing checks/cheques. They would like to further enhance
the solution to recognize signs of potential check fraud and alert their security
teams accordingly.
Which technology could be combined with the current solution to do this?

A Mechanization
B Machine Learning
C Sentiment Analysis
D Robotic Process Automation

Ans: B

12.Which process would benefit from the use of Robotic Process Automation (RPA)?

A Gathering patient data to schedule appointments at hospitals
B generating social media content to interact with customers
C editing and proofreading scientific papers to remove errors
D determining timelines for key deliverables for an Agile team

Ans: A

13.How does Accenture’s myWizard assist clients in beginning their automation
journey?

A by automatically writing bot programs to streamline the client’s common business processes
B by training the client’s employees to program complex automated solutions themselves
C by connecting the client with third-party providers who will guide them through the automation process
D by helping the client create, implement, and measure enterprise-wide automation strategies

Ans: D

14.Advanced automated solutions such as document recognition and sentiment
analysis are made possible by combining automation with which technology?

A Enterprise Platforms
B Cloud
C Artificial Intelligence
D Blockchain

Ans: C

15.How does Robotic Process Automation (RPA) differ from Intelligent Automation
(IA)?

A RPA is more expensive to implement than IA.
B RPA can be implemented more quickly than IA
C RPA is not compatible with existing applications, unlike IA.
D RPA is more complex to design and implement than IA.

Ans: B

16.How does Robotic Process Automation (RPA) differ from Intelligent Automation

A RPA is more expensive to implement than IA.
B RPA is more complex to design and implement than IA.
C RPA is not compatible with existing applications, unlike IA.
D RPA can be implemented more quickly than IA.

Ans: C

17.A programmer creates a bot that uses artificial intelligence to scan the text of
customer feedback e-mails. The bot analyzes the wording in the emails to
determine whether they are positive or negative, and then accordingly routes the
e-mails to customer service representatives for follow-up. Which technique is
illustrated here?

A Digital Workers
B Voice Recognition
C Feedback Analysis
D Sentiment Analysis

Ans: D

18.How do Design Tools build robots for a Robotic Process Automation (RPA) application?

A through scripts written in a low- level programming language such as Assembly or C
B through instructions written in plain text that are parsed into jobs
by the design tool
C through scripts written in a high-level programming language such
as Java or Python
D through workflows designed using drag-and-drop interfaces and
minimal code instructions

Ans: D

19.What is a benefit of developing an automation strategy?

A It helps an organization decide which processes to automate.
B It reduces the importance of human involvement in automation.
C It provides a solution to an organization’s competitive gaps.
D It requires no training or reskilling to implement across the organization.

Ans: A

20.What key value does Accenture’s myConcerto bring to clients looking for automated solutions?

A myConcerto functions an out-of-the-box platform solution that
Accenture can hand off to clients.
B myConcerto uses slide presentations to demonstrate the capabilities of Accenture’s automated solutions.
C myConcerto provides clients with a suite of ready-to-use productivity dashboards.
D myConcerto lets clients work side-by-side with Accenture to tailor
and visualize their solutions.

Ans: D

21.What is the main difference between an
automated Digital Worker and a traditional
automated Bot?

A A Digital Worker focuses on a single specific task.
B A Digital Worker can manage multi-faceted situations.
C A Bot is a more advanced version of a Digital Worker.
D A Bot requires Artificial Intelligence capabilities to function.

Ans: B

22.Which describes Personal Automation?

A using advanced Artificial Intelligence technologies to mimic human behavior
B creating sophisticated machines that can perform basic human work tasks
C automating complex, unpredictable tasks using advanced software programming techniques
D automating simple, repetitive tasks through user-friendly software applications

Ans: D

23.A large organization is struggling to close the gaps in skill levels that exist between
its employees and those from competing companies. How can automation help the organization solve this problem?

A by hiring all new employees that can handle more complex tasks
B by creating a greater number of automated bots than its competitors
C by handling the most complex work tasks through automation
D by freeing up employees to train and upskill for higher-level work

Ans: D

24.Intelligent Automation expands on simpler forms of automation through the use of
which technology?

A Cloud Computing
B Object-Oriented Programming
C Artificial Intelligence
D DevOps

Ans: C

25.What is the best way to describe automation?

A saving time and money by improving the quality, accuracy, and precision of tasks
B keeping all machine-based work separate from job activities performed by humans
C making human workers fully reliant on technology to perform their job responsibilities
D developing highly advanced robots that can mimic higher-level human thinking

Ans: A

26.To resolve client queries, customer support professionals must gather customer
data from a variety of sources, such as databases, phone calls, email, and online
chats. This is time-consuming and can negatively impact the customer journey.
What is something Intelligent Automation can do to improve this process?

A automatically logging in to various applications
B enabling the analysis of unstructured data
C routing client requests to the appropriate employees
D populating forms in one application with data from another

Ans: B

27.How does Accenture’s SynOps help clients better manage their systems’ operations?

A by providing clients with a collection of commercially available automation tools
B by encouraging clients to apply a machine-centered approach to automation strategy
C by allowing clients to improve the ways their people and technology work together
D by helping clients select and implement an enterprise platform that suits their needs

Ans: C

28.An organization using Robotic Process Automation (RPA) wishes to verify the
quality and results of their automated processes to understand the issues and
risks and determine whether the processes are performing as expected.
Which element of RPA should they use to manage and track their automated
processes?

A Digital Worker
B Robots
C RPA Controller
D Design Tools

Ans: A

29.In the context of automation strategy, what is a Center of Excellence?

A a central server where all of an organization’s automation software is hosted
B a community that includes all those within an organization who have created automation programs
C a team composed of the organization’s most senior Artificial Intelligence programmers
D a team that establishes best practices for automation efforts within an organization

Ans: D

30.How can a robot differentiate between positive or negative product reviews?

A by running a clustering algorithm on the review text
B by applying entity recognition techniques to the review text
C by applying sentiment analysis to the review text
D by running a binary classification algorithm on the review text

Ans: C

31.What is an example of a task that could be automated?

A a recurring task that repeats the same workflow each time, but with different data
B a task that executes a simple workflow once every fiscal year that takes two hours to complete
C a variable process that depends on a large amount of data and unpredictable outcomes
D a task that involves unique decision points and approvals based on quality checks

Ans: A

32.A small business specializing in computer repair implements an automated
process that routes customer requests to the technician best suited for the job.
Though the automated solution only reduces a few minutes of time from each
request, it results in the business being able to complete several hundred more
service orders per year.
Which quality of automation is described in this example?

A intrusive
B personal
C cumulative
D complex

Ans: A

33.A client asks for help planning and implementing an enterprise platform
transformation, ensuring proper integration of their currently automated solutions.
Which Accenture tool would best help the Project Lead begin this process?

A SynOps
B myNav
C myConcerto
D myCredential

Ans: A

Leave a Reply