ABAP messages Multiple Choice Questions and Answers

Posted on

Q41 – There are how many types of messages in SAP ABAP?

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6

Ans – 4
Explain : There are 6 types of abap messages which are I – information message S – status message E – error message W – warning A – termination message X – exit message.

Q42 – For denoting information message which word is used in sap abap?

  1. I
  2. S
  3. E
  4. W

Ans – 1
Explain : For denoting information message I is used in abap

Q43 – For denoting information message which word is used in sap abap?

  1. I
  2. S
  3. E
  4. W

Ans – 1
Explain : For denoting information message I is used in sap abap

Q44 – For denoting status message which word is used in sap abap?

  1. I
  2. S
  3. E
  4. W

Ans – 2
Explain : For denoting status message S is used in sap abap

Q45 – For denoting error message which word is used in sap abap?

  1. I
  2. S
  3. E
  4. W

Ans – 3
Explain : For denoting error message E is used in sap abap

Q46 – For denoting warning message which word is used in sap abap?

  1. I
  2. S
  3. E
  4. W

Ans – 4
Explain : For denoting warning message W is used in sap abap.

Q47 – For denoting warning message which word is used in sap abap?

  1. I
  2. S
  3. E
  4. W

Ans – 4
Explain : For denoting warning message W is used in sap abap.

Q48 – For denoting termination message which word is used in sap abap?

  1. I
  2. A
  3. E
  4. W

Ans – 2
Explain : For denoting termination message A is used in sap abap.

Q49 – For denoting exit message which word is used in sap abap?

  1. I
  2. A
  3. E
  4. X

Ans – 4
Explain : For denoting exit message X is used in sap abap.

Q50 – Which of the following are default internal tables in sap abap?

  1. Standard Internal Tables
  2. Sorted Internal Tables
  3. Hashed Internal Tables
  4. All of these

Ans – 1
Explain : Standard Internal Tables are default internal tables in sap abap


Leave a Reply