Machine Learning Multiple Choice Questions And Answers Set 1 - MCQ Village

Machine Learning Multiple Choice Questions And Answers Set 1

MCQ Village is A Website Where you can Find All the Multiple Choice Question Related to Machine Learning,Artificial Intelligence

machine learning multiple choice questions and answers pdf

Hello Friends In this Post We will discuss about Machine Learning MCQ and There Answers In Brief.

1.______is a method of data analysis that automates analytical model building




ANSWER= (B) Machine Learning
Explain:-

 

2.Machine Learning is a branch of______




ANSWER= (A) Artificial Intelligence
Explain:-

 

3.Machine learning algorithms build a model based on sample data, known as ______




ANSWER= (C) Training Data
Explain:-

 

4. Machine learning approaches are traditionally divided into ____ broad categories




ANSWER= (C) Three
Explain:-

 

5.The term machine learning was coined by ______




ANSWER= (C) Arthur Samuel
Explain:-

 

6.The term machine learning was coined in ______




ANSWER= (D) 1959
Explain:-

 

7.representative book of the machine learning research during the 1960s was the ____ on Learning Machines.




ANSWER= (C) Nilsson’s book
Explain:-

8._____uses many machine learning methods, but with different goals.




ANSWER= (A)Data Mining
Explain:-

9.The difference between optimization and machine learning arises from the goal of______.




ANSWER= (C) Generalization
Explain:-

10.According to _____, the ideas of machine learning, from methodological principles to theoretical tools, have had a long pre-history in statistics.




ANSWER= (D) Michael I. Jordan
Explain:-

Leave a comment

%d bloggers like this:
CLOSE ADS
CLOSE ADS