Machine Learning Multiple Choice Questions And Answers Set 4

Machine Learning Exam Questions and Answers|Machine Learning Multiple Choice Question And Answers

Hello Friends In This Post We Will Discuss About What Are different types of  Machine Learning Multiple Choice Questions And Answers in 2021.

We will briefly discuss about what are the Different Questions asked

Machine Learning Multiple Choice Questions And Answers Set 4

31.Image Classification,Market Prediction is example of which type of Machine Learning?



ANSWER= (A) Supervised
Explain:-

 

32.Generative Models,High Dimension Visualization,Clustering are related which type of Machine Learning?



ANSWER= (B) Unsupervised
Explain:-

 

33.you have a large amount of input data and only some of the data is labeled, which type of Machine Learning?



ANSWER= (C) Semi Supervised
Explain:-

 

34.The program is provided feedback in terms of rewards and punishments as it navigates its problem space. Identify Machine Learning Model



ANSWER= (D) Reinforcement learning
Explain:-

 

35.Inputs are divided into two or more classes, and the learner must produce a model that assigns unseen inputs to one or more



ANSWER= (B) Classification
Explain:-

 

36.In_____outputs are continuous rather than discrete



ANSWER= (A) Regression
Explain:-

 

37.In_____a set of inputs is to be divided into groups.



ANSWER= (C) Clustering
Explain:-

 

38.A model is a specific representation learned from data by applying some machine learning algorithm. A model is also called_____



ANSWER= (D) hypothesis
Explain:-

 

39.It can be any unprocessed fact, value, text is called_____



ANSWER= (B) Datas
Explain:-

 

40.Data that has been interpreted and manipulated and has now some meaningful inference for the users.Is called,



ANSWER= (D) Information
Explain:-

Leave a comment